Electronice


Primim in amanet sau cumparam in regim de amanet bunurile dumneavoastra, oferindu-va cele mai bune preturi. In schimbul unui imprumut, in cadrul societatii noastre puteti amaneta telefoane, laptop-uri, monitoare, televizoare, tablete, aparate foto, camere video s.a.
Pentru a colabora cu noi, trebuie sa urmati urmatorii pasi:
– Va asteptam in una din cele doua locatii, pentru a va evalua bunul
– Va evaluam bunul la cel mai bun pret.
-In baza unui act de identitate, vom incheia tranzactia prin semnarea unui contract de amanet pe o perioada de 10, oferindu-va in plus 5 zile de gratie.
-Bunul dumneavoastra ramane in custodia societatii noastre pe perioada specificata in contract, iar dumneavoastra plecati cu contravaloarea acestuia in bani.
Pe parcursul sau la a sfarsitul perioadei contractuale va asteptam pentru lichidarea sau prelungirea contractului. Puteti plati contravaloarea bunului plus comisionul aferent si primiti obiectul pe loc, sau platiti doar comisionul aferent, iar contractul vi se va prelungi cu o perioada de 30 de zile. In cazul in care nu prelungiti/lichidati un contract nici dupa cele 5 zile de gratie pe care vi le oferim, bunul dumneavoastra devine proprietatea societatii noastre.

TOTAL AMANET
X