Despre noi


Suntem o societate specializata in acordarea imprumuturilor rapide, oferindu-va preturi atractive si fara concurenta pentru bijuterii din aur, pentru electronice si autoturisme.
Pentru confortul dumneavoastra va punem la dispozitie doua puncte de lucru unde veti intalni angajati specializati, ce va vor oferi servicii de inalta calitate.

In regim de amanet primim aur incepand de la 14 KA, inclusiv aur alb doar in combinatie, prezentat sub orice forma (acceptam bijuterii din aur rupte). Angajatii nostri va vor evalua obiectele personale in functie de gramaj, puritate si gradul de uzura a acestora, oferindu-va intotdeauna cele mai bune preturi.

Pentru amanetarea laptop-urilor, monitoarelor, televizoarelor, telefoanelor sau autoturismelor, tot ce trebuie sa faceti este sa va deplasati cu bunul dumneavoastra in una din locatiile Total Amanet, iar angajatii nostri va vor evalua produsele la cel mai bun pret. In cazul in care sunteti multumit de suma oferita, se va incheia un contract de amanet pe o perioada minima de 10 zile.

De asemenea, din dorinta de a va oferi un pachet complet de servicii, societatea noastra va ofera posibilitatea sa va vindeti bunurile personale in cadrul celor doua locatii Total Amanet.

Ne bucuram sa va informam ca, prin serviciile de calitate pe care le oferim, toti clientii nostri sunt multumiti de colaborarea cu noi, simtindu-se in siguranta sa apeleze la serviciile noastre ori de cate ori au nevoie de un imprumut.

Pentru confortul dumneavoastra va punem la dispozitie numarul de telefon 0720 326 127, oferindu-va posibilitatea sa ne sunati pentru o evaluare informativa inainte de deplasarea dumneavoastra in una din cele doua locatii ale noastre.

De asemenea societatea noastra va ofera pentru cumparare telefoane, laptop-uri, televizoare, electronice second-hand la cel mai bun pret de pe piata. Daca va intereseaza achizitionarea unui astfel de produs accesati pagina noastra de Magazin si rezervati acum produsul care va intereseaza.

Avantajele colaborarii dumneavoastra cu societatea Total Amanet:

Siguranta financiara
-nu exista comisioane ascunse,
-la semnarea contractului veti stii exact ce suma aveti de plata la sfarsitul perioadei contractuale;Confort:
-ne puteti contacta la numarul de telefon 0720 326 127 pentru o evaluare informativa;
-tranzactiile se incheie rapid in baza uni act de identitate
-va oferim doua sedii situate  Sos, Pantelimon, Nr 361, Bl. Cosmos.

Confidentialitate
-toate datele furnizate de clienti catre societatea Total Amanet sunt strict confidentiale.

Incredere
-veti fi cu siguranta multumiti de serviciile de calitatea serviciilor pe care vi le oferim
-veti avea incredere sa incheiati contracte cu societatea noastra de fiecare data cand aveti nevoie de un imprumut rapid.

TOTAL AMANET
X