Autoturisme


Pentru a va oferi un pachet complet de servicii. va oferim posibilitatea amanetarii autoturismului personal, oferindu-va cel mai bun pret de pe piata si un comision negociabil in functie de suma la care va evaluam bunul.
Pasii de urmat pentru obtinerea unui imprumut rapid, amanetand autoturismul personal:
Va prezentati cu autoturismul si cu actele in original ale acestuia la sediul noastru situat pe Sos Pantelimon nr 239, Bl 62, Parter.
Va evaluam bunul in functie de anul de fabricatie, uzura, defectiuni.
Va fotografiem autoturismul pentru a a constata si consemna defectiunile, posibilele zgarieturi ale caroseriei, kilometrajul.
In baza unui act de identitate, vom incheia tranzactia semnand un contract de amanet, acesta fiind adaugat la dosarul dumneavoastra alaturi de actele in orginal ale autoturismul, acesta ramanand in sediul societatii noastre. Autoturismul dumneavoastra se va afla intr-o parcare supravegheta, pe toata perioada contractuala.
Pe parcursul sau la sfarsitul perioadei contractuale va asteptam pentru lichidarea sau prelungirea contractului. Puteti plati contravaloarea bunului plus comisionul aferent si vi se va inapoia autoturismul  pe loc, sau platiti doar comisionul aferent, iar contractul se va prelungi pentru inca 10 zile.

TOTAL AMANET
X